16:05 - Jag ska vara som färger som bara syns på natten

2012-04-30
Klänning//Bik Bok Stickad tröja//Monki Halsband//Köpt på en marknad
Andra dagen jag går barbent, som jag har längtat!
_emma

18:42 - Vad som helst utom verkligheten

2012-04-29
på bild: emma foto av: kajsa

Det ser inte riktigt ut som det brukar göra här på bloggen. Vi håller nämligen på att ändra designen vilket kan göra att det är lite rörigt här förtillfället. Hoppas att ni står ut!
_emma, kajsa & tilda

11:41 - Home is whenever I'm with you

2012-04-29
på bild: jennie foto av: mig

_kajsa

18:50 - Jag är inte rädd för mörkret

2012-04-28
_kajsa&emma

18:10 - Kånken

2012-04-28
Mycket kärlek till min nya kånkis.

_kajsa

16:27 - Let me hold your hand

2012-04-27
Äntligen fredag och helg och åh vad det är härligt! Det känns ännu lite extra skönt med ledigt efter alla prov denna vecka. Ytterligare två lediga dagar, måndag och tisdag ska nog kunna gottgöra det. Ikväll ska jag och ett gäng fina tjejer hem till Emma vilket ska bli mycket trevligt! Imorgon blir det först dans på stan och sedan har jag och Kajsa planerat för lite fotografering, det var ju så länge sedan sist. Trevlig fredag på er!
_emma

14:53 - I've been waking up alone

2012-04-26
Lyckans dag i dag. Fick sluta redan klockan 11 så sen dess har jag bara varit hemma och tagit det lugnt och lagat god lunch. Fotograferade litegranna också, det var alltför länge sedan men jag har inte kännt mig så inspirerad på sistone. Vädret har varit grått och trist och jag har inte haft lust till någonting. Nu ska jag göra chailatte och mysa i soffan framför ett Gossip Girl-avsnitt. Hoppas allting är bra med er!
_emma

22:41 - Ingenting jag säger spelar längre någon roll

2012-04-25
Har precis kommit hem från en härlig dansträning och slängt i mig lite mat. Har haft en ganska stressig dag. Det är rätt mycket som händer just nu när våren kommer. Det är så mycket i skolan! De sista nationella proven ska göras, det vanliga plugget ska hinnas med, beslut om gymnasiet ska tas, dansuppvisningar både på Folkuniversitetet och i skolan dyker upp här och där och jag känner att min hjärna snart exploderar. Det jobbiga är att när det blir så här mycket att hålla reda på så glömmer jag det mesta. Inte min bästa egenskap. Det ska bli så skönt att snart dra iväg på klassresa. Det ska faktiskt bli väldigt roligt!
_kajsa

18:29 - Don't try to fight the feeling

2012-04-21
på bild: kajsa&tilda foto av: emma

Vi önskar er en fin lördagskväll!
_kajsa, tilda&emma


16:45 - On the brightside

2012-04-18
på bild: jennie foto av: mig
Det får helt enkelt bli några fler bilder på den här tjejen bara för att hon är så himla fin!
_kajsa

20:10 - Stop and stare

2012-04-17
på bild: jennie ly foto av: mig
Var hemma hos jennie efter skolan för att fota lite. Fick väldigt fina resultat. Du min vän är vackrast i världen!
_kajsa

21:07 - Somebody that I used to know

2012-04-14
foto av: tilda redigering av: mig

Nu börjar påsklovet lida mot sitt slut men jag hade gärna varit ledig lite till. Det är ju bara så himla skönt att inte behöva göra någonting ibland, vilket jag har njutit av denna vecka och umgåtts med mycket fint folk, ätit god mat och mycket godsaker, kollat på Gossip Girl, varit i Stockholm och shoppat och firat födelsedag. Har dock inte fotograferat så mycket nu när jag äntligen har haft tid till det, jag har haft det för skönt helt enkelt. Fy skäms på mig! Jag får komma igen nu efter ledigheterna istället. Jag har massor nya, fina kläder som jag köpte i Stockholm att visa upp och en ny favoritlåt som ni kan lyssna på här. Vi har även börjat på den nya designen som kommer komma upp här så snart som möjligt!
_emma

12:05 - From now on

2012-04-13

på bild: Gustav och Alvin
_kajsa

19:29 - Uppsnärjd i det blå

2012-04-09
Österlen, Skåne
_kajsa

19:11 - Lost in the woods

2012-04-08
på bild: emma foto av: tilda
Nu har vi påsklov och det är helt fantastiskt underbart!
_emma&tilda

13:04 - Why can't you leave me tomorrow instead?

2012-04-06
foto av: mig
Igår trodde jag att jag skulle hem till tilda för att äta middag och sedan gå på en dansföreställning. Men, så fel jag hade. När jag ringde på dörren öppnades den och där stod alla mina fina vänner i hallen och blåste serpentiner och kastade ballonger! Jag blev helt chocklad. Efter någon minut förstod jag att det var en överraskningsfest för mig. Jag hade verkligen inte anat någonting! De hade hållt det hemligt väldigt bra. Och åh, vad mysigt de hade gjort det! Vi käkade god mat och gräddtårta, pratade och skrattade. Jag fick även jättefina presenter! Tack så himla mycket allihopa, ni är bäst!
_kajsa

08:00 - Kajsa

2012-04-03
Idag är ingen vanlig dag, för idag är det Kajsas sextonde födelsedag! Eftersom att det bara inträffar en gång i livet ska det firas rikigt ordentligt! Ett STORT grattis till dig! Vi tycker om dig så otroligt mycket!
_emma&tilda

21:33 - Jag var ingen, du var aprilhimlen

2012-04-02
Åh, jag blir så arg på mig själv när jag inte uppdaterar här så ofta som jag borde. Ber verkligen om ursäkt för att det har varit lite snålt med inlägg här på sistone! Hela helgen har jag dock varit i Göteborg och tävlat i gymnastik, vilket är en anledning till att jag inte har kunnat skriva här. Nu väntar bara några dagar innan vi får påsklov som kommer vara fyllda med repetitioner och föreställningar. Eftersom att vi går på en dans-och musikskola har alla nior varje år en avslutningskonsert och i år har turen kommit till oss! Här ovan ser ni några detaljbilder på mitt rum. Har nämligen gjort om till vitt för en tid sedan. Är riktigt nöjd men än så länge är det inte riktigt klart. Eftersom att vi nu har gått in i april månad och att det idag är ingen mindre än Håkan Hellströms födelsedag står en rad ur Håkans "Aprilhimlen" som rubrik. Stort grattis, finaste Håkan.
_emma