16:55 - You told me I was like the Dead Sea

2013-02-27
 
Dessa bilder togs i Spanien förra sommaren. Åh, just nu längtar jag så fruktansvärt mycket till sommaren. Att sitta i domkyrkoparken med glass från bosses en fin sommardag. Att sitta på en uteservering på torget en sen sommarkväll. Att ta ett nakendopp när natten tagit slut men morgonen inte riktigt kommit än. Ge mig sommar nu. Tack
 
_kajsa

13:48 - Just like heaven

2013-02-17
Har precis ätit brunch med min favoritperson. 
Pannkakor, kan nog vara det godaste! 
Här är min fina Christopher. 
 
På tisdag åker jag till Trysil för att åka skidor. Christopher ska följa med och det kommer bli så bra! Det är så fruktansvärt skönt att ha lov. 
 
_kajsa

22:22 - Sura citroner, Per Gessle, prinsesstårta och paljetter en lördag.

2013-02-10
 
på bild: sara foto av: mig
 

Så fruktansvärt vacker är hon att man inte blir riktigt klok. Igår var jag, Emma och Agnes på äventyr i Norrköping för att titta på Kajsas och Tildas skolföreställning där det dansades och spelades teater. Ni ska bara veta hur duktiga mina tjejer är alltså. Blir ju helt varm i hjärtat och så himla, himla stolt och glad när de dansar. Förresten var allihopa jätteduktiga såklart och de hade verkligen fått ihop en riktigt bra och rolig föreställning! Efter en stressig spårvagnsresa och rusch till tåget som vi precis och lyckligtvis hann med for jag vidare till farmor och farfar för att fira småkusiernas födelsedag och fortsatte sedan hem till Karin för ytterligare trevligheter och ännu en middag. 
 
_emma 
 

01:02 - Vacker.

2013-02-09
på bild: sara foto av: mig
 

Alltså vilken lyx att ha så fruktansvärt snygga vänner att fotografera. Ännu en vecka har passerat, fort som bara den, och har mest bestått av att plugga inför prov, träning och snöstormar på ett ungefär. Idag hade jag en sån där riktigt bra fredagskväll med bara en massa mys i form av tacos, tända ljus, thé och färgglada fruktfat och så med himla fint sällskap också.  
 
_emma 

 

21:57 - There is a light that never goes out

2013-02-07
foto av: emma på bild: kajsa
 
När tiden inte riktigt räcker till för att ta nya bilder kan vi ju faktiskt visa er dessa sålänge. 
 
_emma&kajsa
 

20:41 - River en vacker dröm

2013-02-07
Drömmer mig bort bland virvlande snöflingor, iskalla vindar och plugghögar som aldrig verkar ta slut till saltvatten i håret, fräknar på näsan och sand mellan tårna där inga måsten finns. Snälla sommaren, skynda skynda.  
 
_emma