13.11 - Awake my soul

2012-07-27
på bild: Wilma foto av: mig
 
Nu får jag äntligen träffa min otroligt saknade vän Tilda för att ta igen det vi har missat, eftersom att vi inte har setts på evigheter och ha det mysigt i hennes stuga. 
 
_emma 

00:49 - There is no leaving now

2012-07-25
Det är så tråkigt att bloggen får lida nu på sommaren. Men jag försöker verkligen ta vara på varenda dag, speciellt nu när det är ytterst få veckor kvar av sommarlovet. Dessa tre bilder knäppte jag ikväll. En fin sommarkväll ute på sjön. Åh, sommar alltså.
 
_tilda

17.17 - Lend me your heart and I just let you fall

2012-07-24
 
Just nu befinner jag mig i Göteborg för att spendera lite tid med familjen. Har ingen aning om vad vi kommer att hitta på ännu eftersom att jag skriver detta hemma, liggandes i min säng, men det blir nog bra eftersom att Göteborg är så fint och mysigt enligt mig. Hoppas att ni har det riktigt bra. 
 
_emma 

10:49 - nothing/everything

2012-07-21
 
Lite fotografier från de senaste dagarna. 
 
_emma 
 
 

23:23 - I feel like I may fall

2012-07-20
på bild: Wilma foto av: mig
 
Nu är jag tillbaka efter nästan en vecka ute på landet tillsammans med familjen utan vaken internet eller täckning för den delen heller. Vi har badat och solat när vädret tillåtit, sprungit, fotograferat (mest jag då), läst böcker, tittat på film och mest bara tagit det lugnt. Jag har även hunnit att bli ett år äldre och det firade vi med en heldag i huvudstaden med lite shopping, Gröna Lund och middag på favoritrestaurangen, inte alls dumt! Har även blivit med Mac Book (är lyckligast i världen!!!!) som jag fick i födelsedagspresent eftersom att min gamla dator knappt gick att starta. Kan knappt slita mig, den är helt enkelt perfekt. 
 
_emma 
 

10:02 - They caught us in the summer

2012-07-15
på bild: sara&tilda foto av:emma 
 
 
 

22:28 - Troubles will be gone

2012-07-14
 
Dessa bilder är från när jag och Tilda besökte huvudstaden för en hel dags springande i affärer och sedan avsluta med att åka karuseller på Gröna Lund i solnedgången. Med lite nytt att fylla garderoben med och en härlig känsla i magen efter mycket skratt och skrik efter allt farande, fallande och snurrande klev vi trötta men glada på bussen hemåt igen. Angående frånvaron här skyller vi på att vi vill hinna med så mycket som möjligt denna sommar och verkligen ta vara på varje dag som kommer. Därför får bloggen tyvärr komma lite i andra hand, men vi hoppas att ni stannar här med oss ändå, trots att det inte blir så mycket inlägg. Kameran hänger trots allt med oss på våra äventyr. Ha det riktigt bra så länge! 
 
_emma&tilda 

00:09 - The words are all escaping me

2012-07-05
på bild: min makalöst vackra syster foto av: mig 
 

Här är hon igen, min fina syster, i svart och vitt. Jag saknar henne en del. Dessa bilder är de sista från vår fotografering. Imorgon far jag och tre av mina favoriter till Varberg för att på fredag åka vidare till Göteborg och Liseberg med ett helt gäng fina personer för att åka, åka och åka ännu mer karuseller. Och så ska vi såklart utforska Varberg för att se vad staden har att erbjuda. Hoppas bara att vädergudarna är med oss. 
 
_emma 
 

16:27 - And the heart is hard to translate

2012-07-04
foto av: tilda&emma
 

Gårdagen var en sån där helt underbar sommardag. Vi började med att bada och sola i Bergs slussar och avslutade med en tur ut på sjön med båten där vi badade och grillade i kvällssolen. 
_emma&tilda