22:16 - Hälften av dom som kämpar går under och hälften av dom som älskar exploderar

2013-04-29
 
Lite fotografier från när jag och utomordentligt vackra Fredrika tog cyklarna till en björkskog där vi picknickade och åt världsgod kycklingsallad och kanelbullar, njöt av sol och att sitta ute i bara linne utan att frysa och fotograferade då såklart. Himla fin lördag och himla fint sällskap. 
 
_emma 

14:31 - Vår, vår, äntligen är du här

2013-04-03
Igår for jag till Norrköping med fina Fredrika för att leta på Myrorna som är gigantiskt och så himla bra där. Hittade en skjorta för inga pengar alls och en sådär mysigt fluffig och stor polotröja som egentligen är för varm att bära nu när det äntligen, äntligen börjar att bli vår, men den var så fin att jag var tvungen att slå till ändå. Fikade på mysigaste cafét gjorde vi också med omaka möbler och rosiga koppar. 
Ute sken solen och jag började få vårkänslor på riktigt. Blir helt lyckorusig av allt fågelkvitter, klarblå himmel och att äntligen få bära jeansjacka och solglasögon. Eftersom att det var så himla fint väder och Fredrika är så fruktansvärt väcker var jag bara tvungen att fota henne lite här och var. Vi avslutade med varsin glass för halva priset på Pressbyrån medan solen värmde våra ansikten. Åh vår vad du är härlig. 
 
_emma

13:09 - Stockholm del två

2013-04-02
Vi gick runt på marknaden på Hötorget. Jag hittade världens finaste solglasögon. De kanske dyker upp här någon gång framöver. 
Jonathan 
Christopher, Baba och Sören 
Tog en promenad längs med Strandvägen 
 
Hade en himla mysig helg. Bästa på länge. 
 
_kajsa

13:16 - Stockholm

2013-04-01
I helgen som var åkte jag tillsammans med Christopher och hans familj till Stockholm för att strosa runt på stan, käka god mat och bara va. Här ovan är Jonathan. 
Martina, Christophers mamma
Min fina tillsammans med sin mormor, eller Baba som hon kallas
Inne på Urban Outfitters - det vill säga himmelriket 
Hittade världens mysigaste vintage-butik där Christopher köpte en fin bomberjacka 
 
_kajsa