15:09 - Du säger att kärleken aldrig var till för dig

2012-10-30
 
 
 
 
Min lilla solstråle.
 
_emma 

12:34 - Vem skulle bry sig om våra hjärtan blev förstörda

2012-10-29
 
Mera utav fina Emma. Idag har jag det bra i London. 
 
_emma 
 

21:25 - Men jag lovar att vara stark

2012-10-28
Nu när jag fått ps kan jag äntligen börja uppdatera lite mer här. Har varit borta ett bra tag! Jag tänkte börja med att visa er en bild från sommaren som var, när jag, emma och tilda var i Spanien. Fler bilder därifrån kommer inom en snar framtid - hoppas vi. puss 
 
_kajsa

20:03 - Our minds are troubled

2012-10-27
på bild: fina Emma foto av: mig
 
Haffade Emma som modell för några veckor sedan och hon ställde tålmodigt upp på alla mina idéer, tack än en gång fina vän. Detta är en del av de bilder som blev. Just nu är jag mitt uppe i att packa inför London då vi åker tidigt i morgonbitti (!!!) och jag kan knappt bärga mig. Om bara ett par timmar strosar jag runt på söndagsmarknaden i Brick Lane och jag kan knappt sätta ord på hur bra det ska bli. Kameran kommer jag självklart att ta med mig på alla mina äventyr så när jag kommer hem igen på torsdag ska jag visa er allting jag fångat genom kameralinsen. Tills dess hoppas jag att alla har ett fint höstlov och ett par härliga dagar så hörs vi snart igen. 
 
_emma 

19:40 - Om himlen finns är jag förlorad

2012-10-24
Ytterligare ett par bilder från en fin kväll i Göteborg, tycker om den staden väldans mycket. Ännu en dag har passerat vilket betyder en dag mindre tills jag får andas London-luft, vandra upp och ner längs Londons gator, dricka kaffe på mysiga caféer, köpa upp alla mina sparade pengar och bara njuta och må bra varje sekund. Nu ska jag ta bussen för att dansa, dansa, dansa. Puss. 
 
_emma 

18:45 - Är det här allt som blir så dör jag

2012-10-23
 
 
 
Kan nu meddela att jag äntligen är tillbaka här. Har varit utan photoshop i flera månader vilket har gjort att jag inte kunnat redigera några bilder (och fy vad jobbigt det har varit). Idag har jag äntligen fixat detta och börjar med att visa upp mina fina kusiner från i somras då jag hälsade på dem i härliga Göteborg. Annars har jag det rätt bra. Det är första året då jag faktiskt har insett att jag trivs ganska bra med hösten, löven som prasslar fint på marken när man klampar fram i sina favoritkängor, att tända ljus och dricka kaffe/te/chai om vart annat och att försvinna in i stora, stickade tröjor och halsdukar är inte så dumt. På söndag far jag till London som jag redan älskar fast jag inte varit där tidigare och åh vad jag längtar och åh vad fint det ska bli. Men mer om det en annan dag, ville mest bara säga hej och att jag lever och vi hörs snart igen för vad jag har saknat detta. 
 
_emma