22:21 - Everything is changing

2012-05-31
på bild: ebba foto av:mig
Om exakt två veckor går vi ut grundskolan. Det känns helt underbart men ändå så konstigt...
Tiden går faktiskt lite skrämmande fort just nu.
_tilda

21:54 - Frågestund

2012-05-27
Nu har vi hållit till här i nästan fem månader och ni har blivit rätt många som kikar in här, vilket vi är så himla glada för! Eftersom att vi har varit lite hemlighetsfulla av oss och inte skrivit och berättat så mycket om oss själva så tänkte vi ha en liten frågestund där ni kan fråga oss om sådant ni undrar över, vilket kan vara i princip vad som helst. När vi har fått ihop ett gäng frågor svarar vi sedan på dem i ett inlägg i någon form, video eller skrift. Så fråga på, ju fler frågor desto roligare!
_emma, kajsa&tilda

21:06 - I've always known there was something to be frightened of

2012-05-27
på bild: emma foto av: tilda

20:07 - So save your tears for those left behind

2012-05-24
på bild: emma&sabina foto av: mig

Skratt och fina vänner, något utav det bästa som finns. Under långhelgen var även jag och Kajsa iväg på klassresa med vår bästa klass. Insåg efter dessa fyra underbara dagar som vi tillbringade på Åland att vi har alldeles för lite tid kvar tillsammans och hur mycket jag kommer att sakna oss när vi slutar om bara tre veckor. Fler bilder från vår resa kommer så småningom.
_emma

11:01 - You are not alone in this

2012-05-20
'
på bild: Ella&Ebba foto av: mig

Har så otroligt vackra vänner!
_tilda

20:40 - Hur långt man än har kommit är det alltid längre kvar

2012-05-20

Över långhelgen var jag och fina klassen uppe i Värmland på klassresa. Vi har gjort lite allt möjligt. Bland annat har vi paddlat kajak (dock alldeles för långt, herregud, det gör jag aldrig mer om), suttit nere vid älven runt en brasa där vi spelade gitarr och sjöng till fin musik. Vi har haft det väldans mysigt! Det är så himla tråkigt att vi ska skiljas åt om bara några veckor nu när vi kommit så nära varandra.
_tilda

20:46 - Någonstans i natten är det nån som kanske väntar på mig

2012-05-13
Jag ångrar allt jag har sagt om att inte tycka om söndagar. Har haft en väldans bra söndag ute i solen med min fina vän och åkt en sväng med longboardsen. Längtar till i sommar då man kan susa fram på landsvägar utan slut, känna vinden blåsa i håret och solens strålar värma. Man känner sig så fri på något sätt. Nu ska jag ta tag i min svenskauppsats.
_emma

15:27 - Färger på natten

2012-05-12
på bild: jennie foto av: mig
_kajsa

21:30 - Du försvinner utan ett spår

2012-05-08
på bild: jag foto av: tilda

Är hemma och är sjuk idag. Har mest hållit till i soffan och kollat på så många Gossip Girl-avsnitt att jag har tappat räkningen. Hittade även denna bild från när jag och Tilda fotgraferade i hennes badkar och tänkte att jag kunde redigera den och visa er. Jag gillar svartvita, brusiga bilder. Hoppas att jag har frisknat till imorgon så jag kan fotogafera lite.
_emma

21:35 - Ditt hjärta rusar

2012-05-07
på bild: kajsa foto av: emma

Vi har haft fullt upp med dansuppvisningar hela helgen, därför har det varit lite snålt på inlägg här. Annars rullar dagarna på, och det går fort! Vi har börjat nedräkningen till sommaren och dagen då vi går ut grundskolan. Hoppas allting är bra med er!
_emma, kajsa & tilda
17:08 - It's always darkest before the dawn

2012-05-03
foto av: mig
Det är så vackert ute nu. Jag älskar verkligen dessa blommor, så ljusa och fina. Idag var det en kort dag i skolan så efter sista lektionen gick jag och ett gäng bra tjejer ner till stan för att äta varsina kulor glass.
_emma

18:34 - You were never supposed to leave

2012-05-01
Ungefär såhär kan man sammanfatta vårt valborgsfirande i bilder. Vi tog tåget ut till Emma och höll sedan till på hennes altan tillsammans med ett gäng fina tjejer, grillade både kött och marshmallows och hade det himla mysigt och trevligt somvanligt. Hoppas ni hade en trevlig kväll! Nu hälsar vi maj välkommen och hoppas på att det soliga vädret håller i sig!
_emma, kajsa & tilda