21:26 - You will find somebody you can blame

2012-03-29
på bild:jag foto av: emma

Sitter och smaskar på en nybakad kladdkaka och klunkar i mig ett stort glas mjölk till det. Känner att jag förtjänar det efter några timmars fysikplugg. Det här är det sista fysikprovet jag någonsin kommer göra, så imorn efter provet tänker jag bränna upp mina böcker. Helt seriöst!
Den HÄR låten går på repeat just nu. Så, himla, fin. Lyssna!
_tilda

22:39 - Stockholm i mitt hjärta

2012-03-27
Tre gamla bilder från ett höstigt Stockholm.

Vi har bokat in en tripp till Stokholm på påsklovet, som dessutom närmar sig med stormsteg. På torsdagen åker vi med tåg till en förhoppningsvis solig huvudstad för att uppdatera garderoben inför våren och sommaren. Bara att åka tåg, käka ute på restaurang och strosa omkring på gatorna i en riktig storstad är något jag ser mycket fram emot!
_emma

12:09 - Afraid of what they might lose

2012-03-24
på bild: emma foto av: mig
_tilda

17:54 - When you're too in love to let it go

2012-03-23
Slutade extra tidigt i skolan och firade att det äntligen är helg med att gå ner på stan och äta årets första glass på Bosses glassbar. Hur härligt som helst!
Strax ska vi käka den obligatoriska fredagstacosen innan vi drar oss ner mot staden för en utefika och bio. Underbara fredag!
_emma&tilda

17:47 - Tårarna om natten

2012-03-23
på bild: jag foto av: tilda

har inte skrivit här på ett tag. haft ganska fullt upp senaste tiden men jag hoppas att jag kan komma igen så snart som möjligt! 
_kajsa

19:30 - Litas

2012-03-22
foto av: kajsa
Har gått och suktat efter dessa skor så länge jag kan minnas och för ett tag sedan bestämmde jag mig för att beställa hem dem. Ångrar mig inte en sekund, de är verkligen värda vartenda öre. Helt klart mina favoriter i garderoben, alla kategorier. De har till och med en egen plats i min bokhylla i mitt rum där jag kan slänga en blick på dem och beundra dem lite då och då.
_emma

17:41 - I'm out of mind

2012-03-22
på bild: ebba&lovisa foto av: mig

Blir helt lycklig i hela kroppen av det här vårvädret. Klarblå himmel, sol och 15 plus. Kan inte bli bättre!
_tilda

17:31 - Under ytan

2012-03-21
på bild: jag foto av: tilda

Idag är det riktigt varmt ute och solen står högt på en klarblå himmel vilket gör mig alldeles lycklig. Att höra fåglarna kvittra, kunna vara ute utan att frysa och känna solens varma strålar, det är vår på riktigt.
_emma

16:28 - Jag vet vilken dy hon varit i

2012-03-19

på bild: Tilda foto av: mig

Ytterligare en bild från när Tilda och jag fotograferade i hennes badkar. Efter en och en annan kallsup lyckades vi faktiskt få till ett par bilder som vi är riktigt nöjda med. Nu måste jag ta tag i en so-inlämning som tyvärr inte skriver sig själv.
_emma

08:18 - I won't give up

2012-03-18
foto av: emma

hittade till slut de här finingarna! som jag letat, nu är de äntligen mina. älskar dom!

_kajsa

13:05 - I was looking for a place to hide away

2012-03-18
på bild: emma foto av: tilda

_tilda

16:27 - Stuck inside these walls

2012-03-17
foto av: mig och Emma

Alldeles för längesen jag skrev här. Det har varit ganska mycket på sistonde, har inte riktigt haft tiden. Nu tror jag att det börjar lugna ner sig lite iallafall, hoppas det. Igår hade jag en väldans bra fredagskväll med tre fina tjejor, Jennie, Felicia och Emma. Tacos, tända ljus, fin musik, film, prat och massor onyttigheter. Helt perfekt! Idag startade vi dagen med en stor brunch och annars har vi bara legat och myst i sängen. Emma och jag har även hunnit fota lite. Här över är två bilder vi fotade. 
Ser ut att bli en lugn lördagskväll för mig, tror att sjuklingarna Emma och Kajsa har smittat mig. Håller tummarna för att det inte bryter ut ordentligt för sjuk är det sista jag vill bli nu.
Önskar er en riktigt fin lördag!
_tilda

16:12 - Staring out the window

2012-03-15
Idag är jag hemma och är sjuk med en svullen och ond hals. Har mest kollat på Gossip Girl hela dagen, läst Elle, lyssnat på musik och bara tagit det lugnt, sådant jag nästan aldrig hinner med annars. Både jag och min hals mår bättre nu efter att ha ätit lite Ben&Jerry's, en himla bra medicin mot halsont faktiskt.
Här finner ni min spellista med mycket Coldplay, Håkan, John Mayer och annat fint.
_emma

10:53 - Fint

2012-03-13
källa: http://devined.blogg.se
Tänkte att jag kunde tipsa er om en av mina favoritbloggar. Dessa alldeles för vackra bilder är tagna av duktiga Julia. Jag blir alltid lika inspirerad av både bilderna och texterna hon skriver. Bloggen är verkligen personlig och annorlunda vilket är en av de största anledningarna till att den hamnar i toppen på min lista. Om ni vill ta er en titt, vilket jag verkligen tycker att ni borde, klickar ni här. Jag lovar er att ni kommer bli lika imponerade som jag är.
_emma

19:33 - Vårens första dag

2012-03-10
på bild: kajsa foto av: emma

Här är ännu en bild från när vi fotograferade i de stora fönstren, som faktiskt finns i vår skola. Vi lånade ett klassrum och möblerade om lite för att fotografera. Nu känns det att våren börjar komma smygande. Idag var det soligt och inte alls så kallt och framåt veckan ser det ut att bli ytterligare några plusgrader varmare. Som vi har längtat! Därför har vi börjat spåna på en ny design för att städa bort vintern och fräscha upp inför våren. Ni får se resultatet så småningom! Ha en fin lördagskväll!
_emma&kajsa

17:01 - It's all white

2012-03-08
Trivs i min nya, vita säng. Och i mina virkade shorts. Längtar så tills jag kan använda dem utan att frysa.
_emma

17:57 - I will love you until the end

2012-03-07

4 bilder jag tycker är helt fantastiskt fina, vackra och inspirerande tagna från min weheartit. Onsdagar är inte min favoritdag i veckan, ett par nya skor gjorde det dock lättare att ta sig igenom alla timmar som känns som en evighet i skolan. På grund av för dåligt ljus får jag visa er dem i morgon då jag kommer hem relativt tidigt och har tid för lite fotografering. Förresten, vad kul att vi har nått över 200 prenumeranter! Vi är så himla glada!
_emma

21:59 - Lights will guide you home

2012-03-05
Fotogeniquee har en fototävling med temat ljus så jag tänkte att jag kunde vara med och tävla med denna bild just för att jag tycker att ljuset i bilden är så fint och mjukt. Priset är en valfri produkt för max 200kr från tvspelsweb.se, vilket är ett jättebra pris tycker jag. Jag skulle vilja vinna denna reflexskärm för att jag länge velat ha just en reflexskärm för att kunna leka med ljuset och rikta det dit man vill under fotograferingar. Här hittar ni tävlingsinlägget om ni också vill vara med! Jag tycker att det är jättekul med tävlingar då man får chansen att visa upp sina bilder man har tagit och även vara kreativ och ta nya bilder enligt temat, och det är ju bara ett plus när man kan vinna fina priser!
_emma

16:40 - Where have you been

2012-03-03
Idag har vi varit en sväng på stan i det fina vårvädret och ätit alldeles för mycket mat på vår favoritrestaurang som har den godaste, vietnamesiska buffén man kan tänka sig. Sedan, på vägen till bussen svängde vi förbi en musikaffär och när vi kom ut igen hade Tilda, helt spontant, blivit ägare till en fin, vit ukulele. Ikväll ska vi laga god middag och äta Ben&Jerry's, vilket inte är helt fel det heller!
_emma&tilda

18:33 - They don't understand

2012-03-02
på bild: Kajsa foto av: mig
Älskar stora fönster där man får plats att sitta. Önskar att jag jag hade sådana och gammalt golv med breda
golvbrädor som knarrar där jag bor. I dag har jag varit barnvakt åt min favorit och strax ska jag bege mig in mot stan för att möta Tilda för att gå på dansuppvisning. Ska bli riktigt roligt! Sedan planerar vi inte mycket mer än att njuta av att det är fredag och helg. Hoppas ni också får en trevlig kväll!
_emma
Vi är förresten otroligt glada att ni börjar bli så många som tittar in här och för alla fina kommentarer vi får! Tack så hemskt mycket kära ni!

17:31 - You mean the world to me

2012-03-01
Foto: jag
Idag är det första mars och officiellt vår vilket jag tycker är helt underbart. Dagen till ära har jag och Kajsa fotograferat i stora fönster med breda fönsterbrädor och med en jordglob. Skulle hemskt gärna vilja ha en egen jordglob i mitt rum som lyser så fint. Och så kan man fantisera om att se sig omkring i världen. Detta får bli ett smakprov på kommande bilder. Håll utkik!
_emma