15:21 - Dance to another tune.

2012-12-31
 
I fredags firade vi Tildas födelsedag i efterskott. Alla var samlade och eftersom att vi inte hade setts på länge blev det kramkalas, god middag och prat för att ta igen det vi missat. Här är Jennie.
Sara. 
Och Kajsa. 
Emma. 
Och så Malin. 
Jennie igen. Alltid lika snygg och iklädd finaste tröjan (avis). 
Fina flickor. 
Godaste efterrrätten bestående av vitcklokladmousse med daim och bär.
Paketöppning och ett glatt födelsedagsbarn. 
Fina du. 
Presenter och julgodis som blivit över som jag frossade i då jag inte ätit något julgodis tidigare eftersom jag firade jul i Thailand. Sammanfattningsvis: mysigaste och bästa kvällen på länge.
 
Ikväll ska vi fira in det nya året tillsammas också och åh vad det kommer bli braaa!!! 2012 har varit ett himla bra år men jag känner på mig att 2013 kommer bli ännu bättre då jag redan har en massa roligheter inbokade att se fram emot. Jag har också lovat mig själv att fotografera mer i vardagen för att minnas fina stunder som denna vilket kommer betyda mer bilder här. Vad tror ni om det? Annars vill jag passa på att önska er en fin kväll och ett fantastiskt 2013. Puss så länge. 
 
_emma 
 
 
 
 
 
 
 
 

10:34 - Saltvatten i håret och sand överallt

2012-12-28
Fotograferade Wilma bland klippor, sand och saltvatten när solen var påväg ner.
 
_emma 

17:26 - Vi dansar bättre utan kläder utan vardagssömmar som skaver

2012-12-26
Thailand. 
 

_emma 
 

12:26 - Vågorna dom kraschar över dig och mig

2012-12-25
Bara en dag kvar här i paradiset. Samtidigt som det såklart är tråkigt börjar hemlängtan komma krypande och jag saknar alla där hemma så jag snart blir tokig. Vill bara krama om dem allihopa nu nu nu. Borta bra men hemma bäst som man brukar säga. Även året börjar lida mot sitt slut och jag ser oerhört mycket fram emot att fira detta tillsammans med bästaste och finaste personerna.
_emma 

17:57 - Ut i en snöstorm in i din hall, från kall till varm.

2012-12-20
Befinner mig på andra sidan jorden där stränderna är vita, solen skiner och det är varmt varmt varmt. I Thailand för att vara helt exakt. I dessa juletider kan jag faktiskt sakna allt det där juliga och mysiga ibland, men jag trivs himla bra här också i en solstol med en bok lyssnandes till vågornas brus. Jag vill också passa på att önska er en riktigt god jul tillsammans med nära och kära. Ät gärna en pepparkaka eller två för mig också. Tusen kramar. 
 
_emma 

22:52 - No time for us

2012-12-18
 
Ikväll bakade jag och pappa pepparkakor. Väldigt mysigt och himla gott! Nu väntar jag på att min fina pojke ska komma över. Hoppas ni har en fin kväll och äter en massa julgodis. 
 
_kajsa

21:36 - You won't feel the void in your heart

2012-12-08
två bilder från mitt rum
 

Idag har jag och Tilda dansat hela dagen. Vi har nämligen varit med i en julföreställning tillsammans med vår fina klass och härligt folk från de andra årskurserna. Hade verkligen sjukt kul men nu är jag trött i kroppen. Ska precis träffa mina två tjejer för att ta en välförtjänad fika på stan. Ha en fin kväll! 
 
_kajsa

23:13 - It's cold outside

2012-12-04
Har julpyntat lite med en fin stjärna i fönstret. 
 
_kajsa

19:38 - London sista dagen.

2012-12-02
 
 
 
Sista dagen i min numera favoritstad strosade vi längs gatorna i Brick Lane där vi hittade mysigaste caféet och avslutade sedan med att köpa mat från en marknad vi slumpmässigt sprang på. Det var himla sorgligt att behöva åka hem till lilla Linköping igen efter fem så fantastiska dagar i alldeles fantastiska London men jag ska åka tillbaka så fort jag bara kan och då tillsammans med mina finaste flickor. Det måste bara sparas och skrapas i hop en och en annan krona först, men när det är gjort far vi. Åh det kommer bli så bäst. 
 
_emma 

18:04 -Stjärnfallet är jag och du är himlen jag föll från

2012-12-02
December började himla bra med julmys och knäckbak med mina bästa personer och idag har jag första advents-fikat med mamma, pappa, syster, farmor och farfar på en gård/inredningsbutik på landet med gamla kakelugnar, renhorn på väggrana och kristallkronor i taken.
 
_emma

15:50 - Falling Slowly

2012-12-01
Spanien.